Торовете, производство на TD Fert, представляват кристален прах с отлична водоразтворимост. Създадени са от най-чистите и качествени суровини достъпни на пазара. Всяка формула съдържа максимално количество от основните хранителни елементи и е насочена към различните етапи от развитие на растението. Освен макроелементите, те съдържат и всички необходими микроелементи – желязо, мед, манган и цинк в хелатна форма, бор и молибден.

Торовете не съдържат хлор, натрий или други тежки метали, което гарантира тяхната бърза и пълна усвояемост.

  • Кристален прах
  • Напълно водоразтворим
  • Може да се вкара в с-та за капково напояване
  • Може да се използва за листно торене

Водоразтворими торове каталози

 

Adobe PDF iconВодоразтворими торове на TD Fert каталог

 

 
ADFERT е създаден през 1995 година в Абу Даби, Обединени Арабски Емирства, като работят съвместно с SQM. Тя е световен водещ производител на специализирани торове с десетилетия опит в Specialty Plant Nutrition. Тя представлява и своите партньори: YARA и Akzo Nobel в целия Близък Изток и областта.

 

Качеството и ефикасността на торовете се дължи на произхода им. Елементите от фосфор и калий се добиват от световните находища в Южна Америка, а с азот се снабдяват от сътрудника си YARA.

 

Освен, че са изключително качествени, кристалните торове имат отлична разтворима способност и широко приложение, както за капково и листно, така и за гравитачно торене.

 

Водоразтворими торове каталог

Adobe PDF iconВодоразтворими торове на ADFERT каталог

 

 
MAP_25kg

Натиснете върху снимката за по-голям размер.