За фирмата

Аква Системс стартира през 2001 година като една от първите фирми за проектиране и изграждане на напоителни системи в България. Започнахме като малка семейна фирма с много ентусиазъм и здрава работа. Постепенно в годините добавяхме знания, опит и нови дейности. Сега екипът ни наброява повече от 25 човека, а основната ни база е с повече от 4000 кв.м. Разполагаме със собствена търговска мрежа в различни региони на страната.

Всичко това ние дължим на вас – клиентите, които ни се довериха. Вие сте тези, които ни помогнаха да пораснем. Вие сте хората, заради които се стараем да ставаме все по-добри.

 

 

loze 

leaf small

Днес се стараем да даваме цялостни решения за вашето голямо или малко стопанство. Ръководим се от принципа, че индивидуалният подход към всеки клиент е ключът към успешните дългосрочни взаимоотношения. Нашите специалисти ще ви консултират от избора на точните семена и водоразтворимите торове, в изграждането на системите за напояване, по времето на грижите за вашите растения докато заедно достигнем до успешен край.

Ние сме гъвкави в решенията и непрекъснато се развиваме. Натрупахме опит и ще Ви окажем помощ и съдействие за финансиране по европейски програми.